Påmelding:

Gjøres øverst til høyre på denne nettsiden. Det kan maks være 10 spillere pr lag. Disse må registreres før turneringsdagen, og er ikke nødvendig å fylle inn ved påmelding.

Merk at en person kan melde på flere lag i flere klasser. Husk da å legge inn kontaktinfo til trener/lagleder til hvert lag etter at du har registrert påmeldingen din. Ta kontakt med turneringsleder om du er i tvil om hvordan du melder på ditt lag.

Betaling:

Alle klubber betaler 1900kr pr. lag for deltakelse i Agdermesterskapet. Pluss Adm avgift på 78 kr

Spilletid :

1 x 17 min, Alle kampene stoppes og startes fra sekreteriatet.

Spillere :

Hvert lag kan bestå av MAKS 10 spillere (inkl keeper). Keeper kan spille på intill 2 lag men kun som keeper (f.eks. man ikke være utespiller på lag 1 og keeper på lag 2). Ingen spillere (utenom keeper) kan spille på mer enn ett lag. Eksempel: Er dere 15 spillere kan dere registrere 7 utespillere på hvert av lagene, og ha samme keeper på begge lagene (altså 8 spillere pr lag, men hvor keeper deltar på begge lagene).

Cupregler :

Vinneren i hver pulje går videre til sluttspill. Merk at i noen klasser går også 2.-plassen videre.

Innledende kamper spilles som serie. Serien avgjøres etter følgende rekkefølge

• 1: Poeng
  • 2: Målforskjell
  • 3: Flest scorede mål
  • 4: Innbyrdes oppgjør
  • 5: Loddtrekning (gjennomføres i sekretariatet med kaptein og lagleder).

Sluttspill:

Minst et lag fra hver gruppe avanserer videre til sluttspillet. Sluttspillet gjennomføres som cup-spill (vinneren går videre, taperen er ute av turneringen). Ved uavgjort etter ordinær tid (17 min), avgjøres kampene på straffer. Best av 3, deretter en og en straffe ved behov. Merk at det kun er spillerne som står på banen i det kampen blåses av, som kan delta i en straffesparkkonkurranse!

Gult kort:

I klassene 13-16 år gir gult kort 2 minutters utvisning. Ved to gule kort til samme spiller (rødt kort), kan laget sette inn en ny spiller etter 2 minutter. Rødt kort medfører automatisk en kamps karantene.

Rødt kort:

Spilleren blir utvist resten av kampen og må sone minst 1 kamps karantene i påfølgende kamp. Laget kan erstatte spilleren etter 2 minutter.

Protester:

Alle protester skal leveres skriftlig med protestgebyr på NOK 500,- senest 10 minutter etter kampslutt. Gebyret tilbakebetales dersom protesten tas tilfølge.

Bortelaget stiller med vester ved behov. Kan hentes i sekretæriatet om laget ikke selv har vester tilgjengelig.

Spilleregler:

Keeper og ingangsettelse av spill;

På små baner er målspark (5m) erstattet av målkast . Etter at ballen har vært ute av spill kan ballen ikke kastes lengre enn midtbanen. Overtredelse vil gi indirekte frispark til motstanderlaget.

Etter redning hvor ballen fortsatt er i spill (eks; keeper holder ballen i fast grep) , kan keeperen kaste/sparke så langt han/hun vil.

Utenom unntak som er nevnt på denne siden, spilles turneringen etter NFFs spilleregler for spill på små baner; https://www.fotball.no/lov-og-reglement/spilleregler/spilleregler-i-femmer--og-sjuerfotball-for-junior-senior-oldboysoldgirls-og-veteran/#Toppen .